Iivo

Edustaa jotain ihan uutta Itämerellä 1926. Johannes Kläbo vei 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisan voiton Val di Fiemmessä Italiassa.


Day 2 Cross Country Skiing Men S 15km Iivo Niskanen Of Finland Cross Country Skiing Cross Country Men

Mies on mukana 30 kilometrin yhdistelmäkilpailussa sunnuntaina.

. Von Hertzen on kuollut. Aleksandr Bolshunovin päivitys riehaannutti somessa myös Iivo Niskanen pääsi osaksi riemua. Remi Lindholm FIN 2050 56.

STT 03012022 1709 Päivitetty. Tour de Ski. Iivo on ensimmäinen joka on voinut tuon palkintosijan ottaa.

Iivo Niskanen taisteli Tourin kokonaiskilpailun kolmannesta sijasta ja sen hän otti. Tour de Ski Tour de Ski 20212022. Iivo Niskanen jäi maanantain kisan voittaneesta Norjan Johannes Hösflot Kläbosta 20 sekuntia.

Matti Heikkinen oli parhaimmillaan Tourin lopputuloksissa viides ja Sami Jauhojärvi seitsemäs. Iivo Niskanen varmisti viileästi taktikoiden kolmannen sijan maastohiihdon Tour de Ski -kiertueella. Niskanen avaa kuitenkin kisaurakkansa jo viikonloppuna.

Iivo Niskanen myönsi maanantaina rehellisesti ettei hän voinut paremmalleen mitään. Kaksinkertainen olympiavoittaja on ollut tällä kaudella pahoissa vaikeuksissa vapaalla hiihtotavalla. Niskanen kehui kilpakumppaniaan medialle.

Kuopiolainen teki kotimaista hiihtohistoriaa sijoituksellaan sillä koskaan aiemmin suomalainen mies ei ole ollut palkintopallilla Tour de Skin kokonaiskilpailussa. Iivo Niskanen nousi Val di Fiemmen kakkossijalla Tour de Skin kokonaiskilpailussa kolmanneksi Ei ollut kuin yksi mies ladulla Iivo kehui Kläboa. Hänen kaltaistaan urheilijaa ei ole miesten puolella pitkään aikaan ollut.

Hänen kestävyyssuorituskykynsä perustasokin on niin kova että se antaa mahdollisuuden menestyä tällaisilla kiertueilla. Poseerasin päivän sankarin kanssa. Niskanen lähti pelättyyn Alpe Cermisin rinteen loppunousuun kärkipaikalla sinnitteli maaliin 12ntena eikä päästänyt Venäjän Denis Spitsovia liian kauaksi edelleen.

Poliisi ei kerro Convoy-mielenosoituksen järjestäjää oikeusoppineet. Norjan Sjur Röthe kapusi viimeisen 10 kilometrin etapin voittoon 24 sekunnin erolla Spitsoviin. Hän on kuitenkin nyt ladannut.

Hän ylisti norjalaista myös Instagramissa julkaisemansa yhteiskuvan yhteydessä. Iivon kone kestää ja se on ihan poikkeuksellisen kova Lassila hehkutti. Perttu Hyvärinen FIN 1549 34.

Iivo Niskanen on suurin suosikki miesten 15 kilometrin p kisan voittajaksi Pekingin olympialaisissa. Turkuun saapunut jättialus kiinnostaa risteilymatkailijoita jo useita lähtöjä loppuunmyyty. Iivo Niskanen FIN 1004 32.

Ville Ahonen FIN 4525. HelsinkiVal di Fiemme.


Iivo Niskanen Wins The Gold For Finland In The Men S 50km Mass Start Cross Country Skiing Race Cross Country Skiing Cross Country Olympians


Sotshin Talviolympialaiset Sochi 2014 Winter Olympics Sotsi Sotshi Sochi Venaja 19 02 2014 Iivo Niskanen An Nordic Skiing Winter Sports Nordic Combined


Iivo Niskanen Of Finland Collapses On The Snow After Competing In The Men S 15 Km Classic C Getty Images Cross Country Skiing Skiing Olympic Games


Iivo Niskanen Voitti Kultaa 15 Km Mm Lahti 2017 Foto Matthias Schrader Radio Underholdning Podcast


Iivo Niskanen Skiing Classic 50km Olympic Gold Mitalist Olympics Skiing Classic


Powerlines By Iivo Photography Nokia N Series Utility Pole


Iivo Slate 1800mah Credit Card Sized Power Bank Unboxing Powerbank Card Sizes Credit Card


Day 4 Cross Country Skiing Men S Sprint Classic Iivo Niskanen Of Finland Cross Country Skiing Celebrity Photos Skiing


Kultaa Ja Hopeaa Kaulaan Suomen Hiihtosankarit Saivat Palkintonsa Country Men Finland Cross Country

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel